Підручники видавництва «Ранок» завжди в тренді!

26 марта 2020

Опубліковано 02 Березня, 2020

Підручники видавництва «Ранок» завжди в тренді!

Нарешті можемо поділитися з вами гарною новиною — 12 новеньких підручників видавництва «Ранок» для 3 класів НУШ, які вже отримали гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України», чекають на вас! 

З 24 лютого до 12 березня 2020 року триває найвідповідальніший період вибору підручників для учнів 3 класів закладів загальної середньої освіти. На вибір вчителя подано підручники для 3 класів НУШ, створені за обома типовими освітніми програмами — за програмою О. Я. Савченко (НУШ-1) і за програмою Р. Б. Шияна (НУШ-2). Ми створили умови для полегшення педагогам вибору підручників 3 класу НУШ з української мови та читання, математики, мистецтва, курсу «Я досліджую світ», а також з іноземних мов: англійської, німецької і французької. На сайті ви можете переглянути електронні версії оригінал-макетів підручників, презентації підручників, орієнтовні календарно-тематичні плани. 

Зазначимо, що видавництво «Ранок» завжди виконує свої зобов’язання. Апробація у пілотних класах НУШ, вчасний друк якісних підручників та навчально-методичних комплектів, забезпечення інтернет-підтримки і методичного супроводу діяльності вчителя — усе це стало нашою візитівкою. 

Підручники видавництва «Ранок» завжди в тренді!